Stughäng!

Igår var vi in till Uppsala för att göra en sista kontroll av bebis på BB innan vi skrevs ut därifrån. Bebis hörsel var det inget fel på och vikten såg bra ut så vi fick ok! 

När vi kom hem igen packade jag och tjejerna in oss i bilen och åkte till stugan. Johan var tvungen att jobba och vi ville hitta på något så vi ringde dit musch och Wilton också och så hade vi en jättemysig eftermiddag och kväll i stugan. Natten var inte riktigt lika optimal.. Man kunde ju dock tro att det var den minsta som höll oss vakna men så var inte fallet. Det var Lily och Wilton som inte alls hade tid att sova när de är tillsammans. Vi är minst sagt lite trötta idag men det är bara att ta nya tag haha. 

Lite lek ute i kvällssolen igår kväll innan pannkisar till middag och sen läggdags!

(null)

Gulliga pappa och Maria var hit och klippte gräset i söndags så att vi skulle slippa tänka på det när vi kom hit. Det var så fint när vi kom igår. Tusen tack! 

Åh det är så mysigt att vara här igen. Jag älskar vårat mysiga sommarställe! Musch och Wilton blir kvar här tills imorgon. Idag kommer Johan hit med och så kommer brors också. Familytime när det är som bäst! <3