Gravid vecka 15!

Magen kom tidigt den här graviditeten.. Det här kortet är taget på nyårsaftonskvällen i vecka 15! Idag syns det dock ingenting på magen så det går fortfarande lite upp och ner. 

(null)

Det är så spännande att få vara med om detta ännu en gång men det är om möjligt even more oroande den här gången för nu vet man på ett annat sätt vad det är man går och väntar på.. Dessutom fick vi på något sätt en extra påminnelse att man inte ska ta något för givet när det blev som det blev i somras med missfallet.. Det får inte hända något den här gången!!! Jag vågade inte tro att allt skulle gå bra förrän Lily väl var ute vid förra graviditeten och jag känner nog lite lika nu. Jag är otroligt tacksam och ödmjuk inför att jag lyckades bli gravid en gång till against all odds men jag vågar knappt tro att det är sant att vi ska få ännu en liten mirakelbebis. Det är nästan för bra för att vara sant.

Jag har haft fruktansvärt ont under den här graviditeten och jag tar ganska mycket mediciner för att över huvud taget få ihop vardagen. Med Lily var jag in princip medicinfri under första halvan av graviditeten men det har jag alltså inte varit den här gången. Jag går vid specialistmödravården på Akademiska så de har koll på mig och full koll på min medicinering men jag tycker ändå att det känns tungt att jag behöver proppa i mig så mycket mediciner. Det är iaf skönt att veta att det alltså inte ska vara någon fara för barnet och det är ändå skönt att veta att läkarna har mig under extra koll. 

Förutom endometriossmärtorna så mår jag lika bra som jag gjorde när jag var gravid med Lily. Jag mådde lite illa i kanske 1-2 veckor men det kan lika gärna ha varit pga alla smärtor. Utöver det så märker jag inte riktigt av att jag är gravid - förutom att magen växer. Och titsen. Jag är mycket mindre sötsugen än vad jag brukar vara och det jag är mest sugen på om dagarna är plocksallad från Coop. Bra "craving" om något.. Jag har haft migrän några gånger men även det kan ju ha att göra med den ökade endosmärtan. Men det är väl allt. Eller ja, min hy är absolut katastrof. Tråkigt såklart men det är världsliga saker.

Tänk att vi ska få ännu en liten bebis!! Lily ska bli storasyster. Vi ska bli tvåbarnsföräldrar! Så häftigt!! 

Fia

Snygging !

Svar: 😘😘😘
Evelina Nilsson