Hon är hemma igen!

Imorse var Johan och mötte upp mami i Tierp för att hämta hem vår lilla skatt igen. Åh det är så mysigt att ha henne hemma igen! Lily har också varit jättefebrig och hängig i helgen och hon är fortfarande inte pigg så det blir fortsatt lugnt och vila här hemma idag för oss allihopa.

(null)

Någon mer som är glad över att ha vår lilla tjej hemma igen är Hugo. Han gnällde exakt hela dagen igår och kunde inte komma till ro för att att han gick runt och letade efter sin lillasyster hela tiden.. Hans lycka imorse när Lily kom hem var absolut total och han har följt varje steg hon tagit här hemma, busat och pussat henne i mängder! Dom är så himla gulliga tillsammans de där två! 

Att Hugo är helt otrolig har ni ju redan förstått vid det här laget men förra veckan gjorde han något sånt där alldeles extra igen. Jag kommer ju inte direkt få pris för världens mest ansvarsfulla morsa efter att jag berättat den här storyn men jag kan tala om att grindarna ska upp så fort Johan är lite bättre i ryggen igen så detta kommer aldrig att hända igen. Iaf; jag och Lily hade precis borstat tänderna. Jag släppte ner Lily på golvet och skulle bara tvätta ansiktet lite snabbt. Hur lång tid kan det ta att tvätta ansiktet? 20-30 sekunder? Max! Mot slutet av ansiktstvätten så hörde jag hur Hugo tassade runt oroligt i hallen och sen kom han in till mig i badrummet alldeles stressad och gnällde innan han sprang ut till hallen igen. Jag förstod att Lily var på rymmen och torkade snabbt av ansiktet och gick ut i hallen. Då hör jag hur Lily klättrar upp det sista trappsteget i trappen och hur hon sen är uppe på övervåningen. Jag flög upp för trappen och var uppe på övervåning en halv sekund senare. När jag väl fått tag i henne så började hjärtat dunka big time. Det gick ju bra den här gången men det är alltid så himla hemskt när man börjar tänka på att det inte hade behövt gått så bra och hur lätt hänt det kan vara med olyckor.. Alltså hur snabb kan en ettåring vara?? Och hur grym är inte Hugo? Bästa storebrorsan genom tiderna! Gulligaste Bill och Bull. 

Bullmamman.se

Världens bästa Hugo! ❤️❤️❤️

Svar: Det är han verkligen! ⭐️⭐️
Evelina Nilsson