Graviditeten v 19!

Tänk att vi snart är halvvägs. Det har gått väldigt fort hittills så jag kan tänka mig att andra halvan också springer iväg. Snart är det dags för RUL (rutinultraljud)!! Vi kommer garanterat att ta reda på kön men jag önskar verkligen att vi inte var så förbaskat nyfikna och kunde låta bli att ta reda på det. Hur spännande hade det inte varit att inte veta vad det är för något inför förlossningen?!? Men det kommer aldrig hända, haha.. Vårt enda "hopp" för att det skulle bli verklighet är att de inte ser något på RUL, men eftersom vi även ska på tillväxtultraljud så har vi isf en chans till att ta reda på det. Med andra ord kommer vi omöjligt kunna stå emot vid två UL och ta reda på könet är alltså ett faktum haha. 

Jag mår fortsatt "bra" förutom alla vidriga endometriosbesvär. Nytt för den här graviditeten är ju att jag får väldigt kraftig migrän vid endo-smärttoppar och jag har mycket mer huvudvärk allmänt. Jag börjar bli ganska sugen på det mesta även om jag fortfarande inte är särskilt hungrig men lilla gottegrisen börjar smyga sig på igen. Aj aj, haha. Titsen och magen växer och jag känner mer och mer rörelser från lilla mini i magen för varje dag. Rörelserna börjar gå mer och mer från "sprattlande liten fisk" till små minikickar. Så häftigt. Alltså tacksamheten över att jag får vara med om allt detta igen trots min sjukdomssituation är absolut total. Vilken lycka! Jag är mycket mer orolig den här graviditeten och vill av hela mitt hjärta att allt ska gå bra hela vägen. Under graviditeten med Lily var jag ganska "kall" och vågade knappt hoppas att allt skulle gå bra. Den här gången vågar jag släppa på känslorna lite mer och hoppas så in i bängen att vi ska få träffa vår lilla plutt runt midsommar. Men att släppa på känslorna gör det hela samtidigt lite läskigare.. 

Hade det inte blivit missfall/utomkveds i somras så hade våran lilla nr två kommit nu snart (den bebisen var beräknad till alla hjärtans dag -19) men nu får vi vänta lite längre på vår sista pusselbit till familjen! Världens mest spännande väntan och nedräkning! 

(null)