Bloggtorka!

God morgon bloggen! 

Jag har sån himla bloggtorka ibland.. Särskilt för tillfället när jag mår som jag gör. Jag vet liksom inte vad jag ska skriva om ibland när vardagen rullar på och när det inte är något särkilt som händer i livet?! Jag älskar när jag får frågor och kommentarer.. Det hade varit guld om någon av er kom med förslag på blogginlägg eller frågor i allmänhet så att jag kan få lite inspo och något att fokusera på att skriva om när jag inte har några egna ideer. ´Frågestund´ brukar ju knappast bli någon rusning på min blogg men snälla, kom igen nu!! Ni är ändå sjukt många som kikar in här hela tiden.. Någon som undrar något? Vad som helst och jag lovar att svara! 

Man längtar ju till sommaren när man tittar tillbaka på bilder från förra sommaren! Åh vad vi ska njuta i stugan i sommar med Lily, vår nya lilla mini och varandra!! 

(null)


Elina

Kan du inte köra en graviduppdatering i veckan? Visa magen, hur du mår osv. Eller ett inlägg men vad ni köpt/köper till bebis som ska anlända snart.

Eller varför inte ett inlägg där man får hänga med på era vardagsrutiner ? ☺️

Svar: Tack för tips!!! 😍👏🏼👏🏼👏🏼 Inlägg kommer ✨
Evelina Nilsson

Anonym

Skulle gärna få lite tips på hur ni gjorde för att få Lily att sova i egen säng?😊

Svar: Tack för kommentar! ⭐️⭐️ Inlägget finns nu att läsa special for you 😉😘
Evelina Nilsson

Maria

Vore superroligt att höra om Lily får en lillasyster eller lillebror och tankarna kring det? Namn, förslossning osv. Allt med bebis är roligt att läsa :) Tips på lite bloggar du själv läser vore också roligt!

Svar: Tack för kommentar! Inlägg kommer med efterfrågade ämnen 😘✨
Evelina Nilsson

Anonym

Nyfiken på om bebis är en pojke eller flicka ju?😍 Jag gissar på flicka 😁 Alltid lika roligt att läsa din blogg 🤗 kram pilla

Svar: Du är typ den enda som gissat rätt Pilla 😅😘 Tack för fina ord! 💛
Evelina Nilsson