Våran tisdag!

Imorse var vi till BVC en sväng för att kolla upp Lilys mage som strulat lite den senaste tiden. Det verkar inte vara något allvarligt men vi ska göra vissa ändringar med kosten så får vi se om det blir någon skillnad! 

Annars har dagen mest bestått av bus och lek.. Skor är fortfarande det roligaste som finns och vi tar av och på dom i snitt 20 ggr per dag..

Lilla busungen! 

(null)

Öppna och stänga dörrar är också kul! 

(null)

(null)

(null)

Den här lilla tjejen är verkligen stenhård.. Hon gnäller sällan när hon gör illa sig eller ramlar utan studsar oftast upp igen och fortsätter med vad hon höll på med. Idag ropade hon på mig när hon stod där och lekte med dörren och när jag kom dit visade det sig att hon klämt fast pekfingret i dörren när hon stängde den och kunde inte komma loss, hon satt fast helt enkelt. Ganska sjukt?!? Hon är lika stenhård och cool som sin mor som aldrig heller gråter... Haha! 

Nu har vi napat.. De dagar jag inte mår bra så passar jag på att vila samtidigt som Lily sover och som vi myser båda två! Självklart ligger Hugo i en myshög vid mina ben också. 

Goshjärtat! 

(null)

(null)