Våran söndag!

Vi har haft en supermysig dag idag i Furuvik hos sis, Matti och Wilton. Brors kom dit från Sthlm också och hängde med oss och så kom även pappa, Maria och Alice förbi en sväng för att hinna träffa oss alla när vi syskon var samlade, även om det såklart är Wilton och Lily som är mest intressant..
Jopplas, du är alltid extra saknad de dagar då vi syskon är tillsammans! Det är så tomt utan dig!!

Lily har fortfarande feber och har inte varit så pigg idag.. Hon som aldrig varit mammig eller pappig vill mest bara vara i famnen på oss hela tiden och snutten ska gärna vara nära mest hela tiden. Liite gulligt är det allt. Hon brukar bara få ha snutten när hon ska sova och vila i vanliga fall men när man är sjuk och hängig är det ok att göra små undantag..
Det är så konstigt för hon har "bara" feber men är liksom inte förkyld eller sjuk på något annat sätt. Hoppas hon är lite piggare imorgon igen! 

Vilken superfin dag det har varit! Vårkänslorna kommer helt klart smygandes när vi bjuds på detta underbara väder.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Gulligaste små kusinerna!

(null)

(null)

Lily blev bortskämd med försenad födelsedagspresent ifrån sin morbror! Presenten blev succé! Hon fick även en supergullig klänning av sin morfar och bonusmormor. Tacj finaste ni! 

(null)

(null)

(null)

Jag har verkligen mått superdåligt i helgen och det verkar inte vilja ge med sig.. Att åka på smärttopp när smärtnivån redan ligget alldeles för högt är inte så trevligt. Det är extremt tjatigt att skriva om måendet och endon hela tiden men det är ju tyvärr en del av min vardag och det kanske kan få vara en liten förklaring till varför jag är ganska off.. Det har blivit en del häng i badkaret och en hel del extra mediciner. 
Jag. Är. Så. Less. På. Skiten. Nu. 
Det var iaf mysigt att komma hemifrån lite idag och träffa massa favoritmänniskor trots att varken jag eller Lily är på topp. Trots vidriga smärtor, och feber för Lilys del, så har vi ändå haft en mysig helg! Vi har gjort det bästa av den helt enkelt och jag är så tacksam för att jag har sån fin familj som finns omkring mig på alla sätt. Bästa bästa bästa!