Torsdag!

Jag blir galen av att göra saker för att det gör så fruktansvärt ont hela tiden. Jag blir också galen av att göra ingenting för att det gör så fruktansvärt ont hela tiden. Kämpa. Kämpa. Kämpa. Alltid detta vidriga kämpande.

Jag har vilat mycket idag men även rensat Lilys garderob ifrån kläder som börjar bli för små (där rök mer än halva garderoben.. Jisses vad kläder man måste köpa hela tiden!!) Jag har fått bort vårt enorma tvättberg, fixat med disken och sånt där vanligt dagsgöra. Lily har iaf fått leka av sig lite på förskolan idag, så roligt för henne! Nu ska jag snart åka och hämta hem henne igen - dagens höjdpunkt. 

När vi var i Upplands Väsby i helgen så hittade jag dessa fina hårtofsar som jag bara inte kunde låta bli att köpa. Jag hade kunnat köpt alla som fanns men jag tvingade mig själv att välja några favoriter. Jag är ju helt insnöad på scrunchies och älskar såna och sjalar i håret och sånt men de här var ju snäppet finare. Materiell lycka.

(null)

Johan är alltid världens sämsta smakrådshjälp (eller bästa beroende på hur man ser det). Jag kan typ bestämma i mitt huvud att jag ska köpa en av något och så lyckas jag alltid skala ner favoriterna till några stycken att tillslut välja mellan precis som med tofsarna ovan. Och sen frågar jag Johan: "Vilken av de här tycker du är finast?" Hans svar blir oftast: "Svårt att välja, alla var fina. Varför tar du inte alla?" Eller som för ett tag sedan när jag tittade på tunnare vårjackor. Även där lyckades jag skala ner till tre favoriter och hans svar på min smakrådsfråga blev även då: "De är fina på olika sätt, ta alla tre!" Och det kan jag aldrig stå emot... "Ja du har nog rätt. Jag behöver nog allihopa!" och så springer jag till kassan innan jag hinner tänka till och ångra mig. Hur kan det vara så roligt att shoppa??

Anonym

Åh! Vart fick du tag i dem där ?😍

Svar: Fina eller hur?! 😍⭐️ De finns på världens bästa H&M! 😘
Evelina Nilsson