Evis tipsar - Bästa byxorna!

Ok my sistaa har kommit med den bästa nyheten någonsin (nästan). Och jag sprider den grymma nyheten vidare till alla er... 

Mina absoluta favoritbrallor har alltså inte alls slutat säljas utan finns att köpa HÄR! Till ett superbra pris dessutom. Det kommer vara det bästa som någonsin har hänt din garderob så in och köp! Det hetaste tipset är till er med endomagar. Jag är jättekräsen och kan knappt ha några byxor alls som sitter åt men de här är så himla mjuka och sköna - och fina! Bästa bästa! 

Jag har strl S på byxorna och de sitter som ett smäck fortfarande trots magen som växer. Jag har även några i XS som jag använder när jag inte är gravid.. Jag skulle inte säga att de är stora i storleken för det här är såna byxor som man nästan kan ha vilken storlek som helst just för att passformen är så bra, men om man är emellan två storlekar så skulle jag råda dig att ta den mindre storleken. Jag har M eller S på det mesta i vanliga fall men i de här byxorna är strl S perfekt (även XS i vanliga fall)! Man får en chock dock när man får hem dom för de ser såå små ut men de är extremt töjbara. Tar man byxorna i för stor storlek glider de bara ner och det vill man ju inte.

Gravidmagen framifrån börjar synas litegrann men den syns mest från sidan än så länge.. 

(null)

Kvallen på byxorna är bäst också! De tappar aldrig formen och de byxorna som jag hade under hela graviditeten med Lily satt/sitter fortfarande bra i magen även när Lily var ute så passformen är bäst och de tappar aldrig formen. Jag har in princip bott i ett och samma par byxor de senaste två åren och de ser fortfarande nästan nya ut.

Man kan ju nästan tro att det här är ett samarbete som jag håller på och säljer in till tusen men det är bara helt ärlig klädkärlek jag sprider här (I wish att det var ett samarbete dock, haha). Det här är det bästa tipset ni kommer få på hela helgen!