Syskonmys!

Vi hade en så himla mysig kväll igår. Så roligt att hela syskonklanen äntligen är samlad igen!! Det händer dock mycket på "några år". Förr var vi fyra stycken när vi skulle ha syskonhäng, nu är vi 12 stycken (and still counting)... Bästa hänget i världen! 

Våran lilla familj samt brors och Felicia sov kvar i Furuvik inatt hos M&M men Josefin och Dan bor på hotell så de åkte hem lite tidigare pga jetlag. Vi andra blev uppe tills efter 01. Drömmen är ju att vakna 4.15 och inte kunna somna om igen efter att ha varit uppe rätt sent.. Oftast är det ju barnen som håller föräldrarna vakna om natten men inatt var det jag och Johan som låg vakna och lyssnade på två snarkande små tjejer. Men vi har roliga och mysiga planer idag så det gör nog inte så mycket att sömnkontot ekar ganska tomt från inatt. Om inte annat kan vi ju joina jetlag-gänget. 

Här kommer bilder från vår mysiga kväll igår! 

(null)

(null)

Wilton och Lily har inte fått setts på flera veckor pga att Wilton har varit sjuk så länge så lyckan var total igår när de äntligen fick hänga igen. Jag tror vi fick 5 kramar var av gosigaste lilla Wilton igår när vi kom. Så söt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Musch och Matti har byggt ut sitt hus och nu är köket äntligen klart så igår blev det invigning (för oss åtminstone). Det blev så himla fint!! 

(null)

Minisarna hängde tillsammans på sitt sätt! 

(null)

(null)

Det är skönt att Jopplas äntligen skaffat sig en egen pojkvän så att jag kan få ha min ifred.. Innan skulle hon alltid hålla på och dela hela tiden, haha. 

(null)

(null)

Min hållning går inte till historien för att vara den vackraste genom tiderna men jag bjuder på den.. 

(null)

(null)

(null)

"Mamma! Strumpbyxor bort lika PW!" 

(null)

(null)

Dom röjde som aldrig förr hela kvällen igår. Sötaste bästis-kusinerna! 

(null)

(null)

Lilla Belle är inte så liten längre.. 

(null)

(null)

(null)

Alltså ni förstår inte hur gott det här var!! Jag var tvungen att ära två stycken.. Så goda! 

(null)

Mikaela

Ser otroligt gott ut! Går det att få receptet??
Hälsningar/Mikaela

Anonym

Vill också ha receptet 😄