Juldagen!

Juldagen började med den traditionella julottan då både mami och syrrorna sjunger. Det börjar kl 7 i Vinnersjö och jag tror vi kom i säng runt 02 på julafton så det blev inte många timmars sömn, men det är det värt. Det är såå fint där i lilla kyrkan på den mörka juldagsmorgonen med massa tända ljus och fin sång och musik.  

Efter julotta åker våran släkt direkt till mormor och morfar för fika. Där blev vi kvar tills 12. Då åkte vi och åt pizza innan det var dags för nästa julfirande med farmor och farfar vid kl 14. När vi var nöjda där åkte vi och checkade in på hotell över natten alla syskon med familjer (förutom brors som hade träning så han blev tvungen att åka tillbaka till Sthlm efter pizzan). 

På kvällen gick vi ut och åt middag hela högen. Så himla gott var det. Restaurangen hette Blackstone någonting och ligger på Drottninggatan i Gävle. Det bästa jag ätit på länge. Rekommenderas starkt! 
Efter middagen gick vi alla tillbaka till våra respektive hotellrum och slocknade helt utmattade efter en fullspäckad dag. 

Våran lilla älsklings-primadonna! 

(null)

Incheckning på hotellet! 

(null)

(null)

Family. 

(null)

Häng på vårat hotellrum innan middagen. Hur fint matchade vi inte allihopa? Haha! 

(null)

(null)

(null)

Jag saknar Gävle varenda gång jag är där. Så mysig liten stad! 

(null)

(null)

(null)

Restaurangen levererade verkligen. Det bästa med restaurangen vad konceptet att man steker sin egen mat. Perfekt i kombination med barn, haha. Man slapp äta kall mat - man bara värmde på köttet igen när man "sprungit runt efter barnen tillräckligt!"

(null)

(null)

(null)

(null)

Både maten och efterrätterna var magiskt goda. Jag vill bara flytta in där på restaurangen och äta där resten av mitt liv. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vi vaknade upp på hotellet strax innan 8.30 och sen sågs vi alla nere vid frukosten vid kl 9. Efter frukosten blev det bad i hotellets pool innan vi checkade ut kl 12. Våran lilla familj hann med att uträtta lite ärenden på stan snabbt innan vi hoppade in i bilen och åkte ut till Hedesunda igen för födelsedagsfirande för pappas Maria. 

(null)

Det blev visst inga bilder tagna på kalaset men det bjöds på så mycket gott. Vi rullade därifrån. Efter kalaset tog vi ett sorgligt farväl av Josefin och Dan (som åker tillbaka hem till LA igen imorgon) innan vi åkte hem till Östhammar igen. Det var så mysigt att komma hem till vårt lilla hus efter tre dygn på bortaplan. Lily var lyrisk när hon fick packa in alla sina nya leksaker i lekrummet. Gulligt. 

Nu säger jag än en gång tack till alla inblandade för en fantastiks jul. Vi har ett julfirande kvar på söndag med Johans familj men sen är julen över för den här gången. På återseende lilla jul!