Serietips!

Ikväll har vi varit till världens bästa svärmor och firat hennes födelsedag. Vi blev bjudna på middag och tårta! Åh vad jag är glad och tacksam för att jag har så fina svärföräldrar. Jag är också tacksam för att de uppfostrat en så fin man som jag får dela livet med. Bara det gör ju att man tycker om dem lite extra. Ännu mer tacksam är jag för att våra barn får ha dem som farmor och farfar! 

Vi möttes av en liten lykta utanför dörren med två små tomtenissar i! Det var verkligen spännande tyckte Lily.

(null)

Paketöppning! 

(null)

Nu är vi hemma igen och tittar på Brynäs-matchen. Idag har det inte hänt så mycket alls här hemma. Vi tog en långpromenad, jag har lekt massor med Belle (hon sover fortfarande nästan ingenting om dagarna) och så har det blivit lite häng i soffan framför ett avsnitt av serien New Amsterdam. Det är för övrigt ett tips på en riktigt bra feelgood-serie. Man bara älskar huvudkaraktären! Vi tittar på den på Viaplay men den finns säkert på fler ställen. Annars bara måste ni se The handmaids tale om ni inte sett den. Den är riktigt mörk och dyster men jag gillar ju sånt. Grym! Andra serier man bara måste ha sett är ju även Sons of Anarchy, Game of thrones, Billions och Suits. The Fall är bra men otäck. True detective gillade vi när vi kollade på den. Jag gillar Bron också. Och Our planet - bästa att titta på när man ska sova. Homeland är också riktigt bra. Där har ni några serietips en grå och trist torsdag! 

Trevlig kväll på er! 

Wifeey

Vilken mysig dag du har haft :)
Skönt att du har en sån härlig svärmor :)
O barnen med såklart

Riktigt bra serietips, ska kolla upp alla du skrev :D

Svar: 💗💕😘 Enjoy!
Evelina Nilsson

Josefin

Du har officiellt förstört de kommande veckorna av mitt liv. Vi började kolla på Homeland och jag hatade den. Dan har fortsatt kolla och jag har gått ut ur rummet för att visa hur dålig den är. Jag visade listan som du skrivit och ba kolla dom här, men jag missade den sista meningen där Homeland stod med, men tro mig, det såg han. Så nu är jag tvingad att ge den ett till försök för ”Evelina also says it’s good” 🤦🏻‍♀️🙈😂

Svar: 😂😂😂 Den ÄR grym!! 😉
Evelina Nilsson