Fotograf Lily!

Här får ni några bilder ifrån vår kväll här hemma. Lily har kärat ner sig i att knäppa kort med min kamera så hälften av bilderna är tagna av Lily. Lily verkar vara bra på det mesta (självklart skrivet helt objektivt). 

Våra finaste älsklingsmänniskor!

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har 39 graders feber och har haft det hela dagen. Sammanfattningsvis så mår jag väldigt mycket bättre efter operationen i London men den dagliga grundsmärtan är till viss del kvar fortfarande. Vissa dagar knäcker det mig lite extra att jag inte blev bra efter operationen utan "bara" bättre. Andra dagar lever jag på hoppet att det fortfarande kan bli bättre och bättre hela tiden (fortfarande mer än 3 månader kvar tills det "slutgiltiga resultatet" efter op) och så är jag såklart otroligt tacksam för att två väldigt stora smärtproblem har släppt helt och hållet efter operationen (smärtan vid sex och smärtan/problematiken med att kissa). Oavsett vilken dag det är så är operationen det bästa jag gjort så jag är evigt tacksam att jag gjorde den hur jag än mår om 3 månader.. 

Just nu pendlar jag hela tiden mellan att ta starkare smärtlindring och må lite bättre smärtmässigt men då vara avtrubbad, seg och inte riktigt med i matchen, eller att ha ganska ont, få feber och inte må så värst bra men åtminstone vara helt klar i huvudet. Hatet till medicinerna har aldrig varit starkare men vissa dagar är det ändå värt att stoppa i sig skiten. 

En sak har jag iaf kommit fram till under de senaste året/åren. Jag kommer nog aldrig mer att dricka alkohol igen. Jag har sagt tack och hej till det för gott känns det som. I över 8 års tid har jag gått på väldigt starka mediciner näst intill dagligen och det har gjort att jag knappt druckit något på dessa år (morfin och alkohol är ingen bra kombination). Nu när jag har kunnat dra ner på mediciner och kunnat vara lite mer klar i huvudet igen så känns det helt galet att man frivilligt dricker alkohol och "försvinner iväg lite" ifrån verkligheten. Jag vill för alltid vara närvarande, helt klar i huvudet och alltid här och nu om jag kan välja. Att ta mediciner för att jag måste ibland är en sak men att dricka alkohol "för njutning" har helt tappat charmen. Att vara här och nu är det bästa som finns.
Jag tycker verkligen om vin men jag tycker om juice, bubbelvatten, mjölk och pepsi max också. Dessutom finns det faktiskt massor med goda alkoholfria alternativ som smakar vin (ish). Jag har dessutom alltid sagt att jag ska sluta dricka alkohol när jag får barn och just nu känns det mer rätt än någonsin. 

Nu ska vi gå och lägga oss. Jag är sugen på att somna till en SVT-dokumentär. Johan brukar välja vad vi ska se, jag hånar honom för hans sjukt dåliga val, han somnar, jag blir helt fast i hans töntiga dokumentär och så ligger jag där själv och kollar klart på "Klass 6A i Kramfors träffas igen 47 år senare" och undrar varför jag lägger min tid på något så dåligt men samtidigt måste jag bara se klart. Alltid. 

God natt och kram på er!