Drill-pappan!

I förmiddags var vi så himla slöa och trötta (åtminstone den äldre halvan av familjen). Belle och Lily vaknade superpigga redan vid 6 imorse så det var lite tungt att ta sig upp.. Vissa mornar är ju tyngre än andra. Hela förmiddagen blev lugn och slapp hemma med nybakta tunnbröd till frukost, lite nyhetsmorgon och massa lek. Det var leksaker utspritt överallt i hela vardagsrummet och lekrummet när vi röjt klart. 

(null)

Vid 12-tiden ville vi hitta på något så vi åkte till Öregrund för att shoppa lite golfgrejer till Johan. 

(null)

(null)

En väldigt nyvaken liten Belle! Och vad tusan har hänt med my face?? När fick jag så mycket rynkor?!? Jag är ju inte ens 30 än.. Kul. Tur att det är värdsliga ting. Och så kan man ju alltid skylla lite på ljuset..

(null)

Skridskopremiären är redan avklarad och nu är även första golfsvingen (??) checkad. Övertaggad drill-pappa, haha.

(null)

Vi hade massa ärenden att pricka av i eftermiddag så det passade bra att båda barnen somnade så att vi kunde åka runt överallt i lugn och ro.

(null)

Ikväll bjöd kocken på magiskt god middag. Klyftpotatis med pepparbiff och en sås som världen aldrig skådat tidigare. Så galet god. 

Nu är Johan uppe och lägger Lily och jag kikar Brynäsmatch. Våra extremt smidiga läggningar a la 5 sekunder som vi hade förut när vi bara la ner Lily i sängen och gick ut försvann när vi bytte bort spjälsängen till en barnsäng. Att bara lägga Lily i sängen och gå ut går alltså inte längre för nu drar hon iväg på hyss om man inte är kvar i rummet tills hon somnat eftersom hon kan röra sig fritt nu. En läggning kan ta allt ifrån 10 min och 80 min nu för tiden. Vi saknar de snabba och smidiga läggningarna men allt har sin tid och det är trots allt mysigt att ligga och gosas och småprata lite med världens bästa minimänniska innan hon stänger sina vackra blå för dagen. Vi går alltid igenom allt vi gjort under dagen från morgon till kväll och det gillar Lily verkligen. 

Snart börjar sista avsnittet av säsongens Så mycket bättre. Det är långt ifrån den bästa säsongen enligt mig och jag tycker inte riktigt att någon tolkning har varit en fullpoängare men det är ändå ett mysigt program. 

Trevlig kväll på er! 

Anonym

Blir så sugen på tunnbröd när jag läser. Vill du dela med dig av receptet?

Svar: Åh måste hitta receptet, lägger ut det sen! 😘😘 SÅÅ gott!!
Evelina Nilsson