Favoritfärgen gult!

Igår kom svärisarna hem efter att ha varit bortresta i 10 dagar och Lily hade varit väldigt saknad så hon åkte dit på sleepover igår kväll. Det blev ett kärt återresande från alla håll! 
Jag och Belle blev kvar i sängen tills kl 9 imorse och myste eftersom vi inte behövde iväg och lämna Lily på förskolan. Vi har varit ute på en promenad idag men resten av dagen har vi mest bara vilat. 

Idag åkte lite färg på i ett försök att pigga upp dagen lite. Man får försöka med alla medel som går. Som om en gul tröja skulle göra skillnad liksom... "Fake it til you make it!"

(null)

Halva promenaden låg hon sött och sov i vagnen och den andra halvan hamnade hon tillslut i bärselen i ett försök att ge Östhammar någon slags lugn och ro ifrån hennes skrikande, haha. Tänk att en sån liten plutt kan skrika så högt! 

(null) 
(null)     
Efter promenaden blev det lunch och häng. Jag måste bara tipsa er om den bästa (vidrigaste, råaste, otäckaste) serien på länge; The handmaids tale. Så himla grym!! Helt ärligt har den hjälpt mig big time de senaste veckorna när jag varit i mitt hemska smärtskov. Jag har så ont, känner mig fången i min egen kropp och tycker till och från att det är ganska jobbigt med småbarn när jag mår som jag gör men så tittar man på den serien och får en riktig käftsmäll. "Ryck upp dig och sluta gnälla och tyck synd om dig själv. Du har ingen aning om hur det är att leva ett tufft liv på riktigt!" säger serien till mig och vissa dagar är jag beredd att hålla med och stänger av mitt mående lite och kämpar på. Andra dagar spelar det ingen roll att det finns folk som har det värre (jag är fullt medveten om att serien är på låtsats but still); det gör det ju alltid men det gör ju inte mitt liv lättare för det?! Men iaf, se den! Dagens tips om ni vill börja kolla på en ny serie och inte redan sett den. Jag är på säsong 3 nu, så spännande! 

(null)     
Jag har dock inte tvn på när Belle är vaken och eftersom hon knappt sover alls den här lilla så blir det inte så mycket tv-tittande om dagarna.. Annars är serier min räddning när jag måste vila så mycket. 
Idag var Belle vaken mellan 06-11.30! Det måste ju vara ovanligt att vara vaken så mycket och så länge i sträck när man är så liten?? Jag tycker man bara hör om hur mycket allas minisar sover. Hon sover ju dock superbra på nätterna så hon kanske får tillräckligt med sömn då. Igår ammade jag henne vid 21 och sen la vi henne i hennes säng i sovrummet. Hon vaknade 03 och åt, somnade om och sen sov hon till 06. Det måste man väl allt vara nöjd med när hon bara är 6 veckor. 

(null)