Taggad dagistjej!

Åh idag var Lily supertaggad på att åka till dagis och hon hade väldigt bråttom till dörren in till avdelningen. Så fort jag öppnat dörren så sprang hon fram till sin favoritfröken (jag vet att man ska säga pedagog eller något sånt egentligen men ’fröken’ och ’dagis’ låter så mycket mysigare och gulligare än de "rätta" orden man ska använda så jag struntar i att vara PK ibland) och så vände hon sig mot mig i hennes famn och vinkade hejdå. Det är såå mycket lättare att lämna Lily när man känner att hon verkligen vill vara där. 

Idag är det mjukisar på all day...

(null)

Vi är tillbaka till att Lily sover i sin säng igen och det är så skönt!! Nu är det tredje natten som hon sover hela natten i sin säng igen och det känns som att vi alla sover mycket bättre. Hon vaknade vid 6 imorse så då gick jag och hämtade in henne till oss men hon somnade om och sov till 8. Superskönt! Hon lyckades till och med sova vidare när Johan gick upp och åkte till jobbet.. Annars är det något som får hennes hjärta att gå i tusen bitar, på riktigt. Hon blir såå ledsen när Johan ska gå upp utan henne eller när han åker till jobbet. Pappas lilla flicka. Hon har fått väldig separationsångest över huvud taget den senaste tiden och hon tycker att det är jättejobbigt att säga hejdå till folk. Det är väl någon liten fas antar jag.. 
Nattningarna är fortfarande ett mindre krig och Lily vill helst somna nära någon av oss så vi kör en mjuk övergång och tar allt i hennes takt men planen är ändå att komma tillbaka till vart vi var innan sjukdomar och Thai; att vi bara lägger henne i hennes säng och att hon somnar där själv. Vi håller oss i hennes rum när hon ska somna så att hon kommer in i att somna där igen men än så länge somnar hon i famnen eller liggandes bredvid någon av oss på schäslongen som vi har i hennes rum och att vi sen lägger ner henne i sin säng.