En eftermiddag med Lily!

Idag tog jag en promenad till förskolan för att hämta Lily. Det var skönt att komma ut och röra lite på sig och få frisk luft. Solen kikade ju till och med fram på eftermiddagen! Hugo blev dessutom överlycklig när kopplet äntligen åkte fram efter några dagars storm och riktigt tråkigt väder.. 

Lily hade väldigt mycket att prata om på vägen hem.. Jag fattade nästan ingenting av vad hon sa men vi pratade på massor ändå, haha. 

(null)

När vi kom hem blev det dansrace till Babblarnas musik...

(null)

... och massor med Hugo-bus. Dom är så himla gulliga tillsammans!! Om man smälter så här mycket av sin hund och sitt barn tillsammans, hur mycket kommer man inte smälta när syskonen busar tillsammans?? 

(null)

Torsdag betyder pannkaka till middag. Lily älskar sin "KA-KA". Hon älskar iofs all mat och att äta är det bästa hon vet men pannkaka är nog hennes absoluta favorit. Och flingor.. Hon har fått någon grej för Cheerios. 

(null)

Nu har lille skrutt somnat och vi ska nog kika på sista avsnittet av ’Störst av allt’. Jag har läst boken så jag vet vad som händer men det är ändå spännande!!