Biverkningar på nya medicinen!

Vilka hemska biverkningar den nya medicinen bjuder på.. Min känsel har varit borta i vänstra benet och högra armen till och från sedan jag började med den nya medicinen och i tisdags kväll när jag skulle resa mig så vek sig bara benet och jag ramlade ihop i en hög på golvet. Sjukt läskigt. På nätterna måste jag typ lyfta vänstra benet med händerna om jag ska vända på mig för jag har ingen kontroll över det annars. Jag är verkligen i en konstant dimma och är helt borta i huvudet, något konstigt mellanläge mellan sömn och vaken typ. Jag är superyr, synen är jättekonstig, jag är väldigt trött och har typ "sockerdricka" i hela kroppen. Magen krampar som aldrig förut och toalettbesök 1 och 2 är värre än normalt och den ständiga UVI-känslan som endometriosen orsakar gör att jag typ vill sitta på toaletten hela tiden.. Jag har ett tryck i huvudet som att migränen är på väg när som helst, tinnitusen tjuter värre än någonsin och jag svettas som en gris på nätterna... MEN förutom allt detta så känns det faktiskt liiite bättre idag. Kroppen kanske äntligen börjar vänja sig med den nya medicinen. Tanken är att jag ska öka på dosen när biverkningarna lagt sig något men än så länge känner jag mig inte riktigt redo.. Jag tror dock att den här medicinen hjälper bättre mot smärtan än den förra så det hade varit guld om biverkningarna ger med sig så att jag kan fortsätta med den här medicinen istället. Man får bara ge det lite tid antar jag.. 

Jag lever för tillfället i gravidtights och t-shirt eller klänning. Det är väldigt roligt att klä upp sig och göra sig fin men det är också förbaskat skönt att bara glida runt osminkad i sköna kläder. Idag går vi in i vecka 32!! 

(null)

(null)

Man älskar ju dessa härliga biverkningslistor på mediciner... Än så länge har jag sluppit bli psykotisk, fått hallucinationer eller hamnat i koma men vem vet, snart kanske även det dyker upp! Tack och lov slipper jag illamående och kräkningar iaf. Det är ju hemskt. 

(null)