TGIF!

Idag har jag storstädat huset. Så himla skönt när hela huset är rent och städat, sängen är nybäddad, tvättberget är borta och alla saker ligger på sin plats. Att storstäda med Lily tar typ en hel dag. Innan Lily kom så städade jag hela huset på några timmar.. Tiderna förändras, haha.

Ikväll blev det pizza till middag. Lily somnade vid 18 och sedan dess har vi kollat på nästan alla avsnitt av Kalle och Britas sex liv. Godisskålen är framme och fredagskvällen är precis som de brukar vara här hemma. Lily sover i sin säng, Johan och Hugo sover i soffan här bredvid mig och jag njuter av "egentid". Jag älskar fredagskvällar. Mest för att jag vet att vi har en hel helg framför oss med hela lilla familjen samlad! 
Trots att livet är väldigt tufft för tillfället med mitt mående och den fruktansvärda endometriosen som förstör hela mitt liv så är jag ändå så lycklig. Det är en märklig känsla att vara så olycklig och så lycklig på samma gång. Men tack och lov tar lyckan alltid övertaget. Hur har jag kunnat leva 25 år (+2år) av mitt liv utan min lilla familj?? Det är en helt underbar känsla att alla pusselbitar i livet liksom har fallit på plats och att jag har fått precis det jag velat ha utan att jag har vetat om att det är just det jag varit ute efter. Livet är helt klart vad livet borde vara just nu. Minus sjukdomar och sånt såklart.. Det hade jag gärna varit utan.

Hoppas ni alla får en fin helg! 
Puss och kram

(null)