Standard!

Den här lilla ligisten är överallt och ingenstans numera. Jag tror dock lite mer på att säga ifrån när hon tar saker hon inte får ta än att "barnsäkra" och ta bort allt som hon kan nå för att hon inte ska kunna ta grejerna. Annars kommer hon ju ändå röja bland alla grejer när vi är hos andra och hälsar på..?! Det känns bättre att hon lär sig skillnaden på vad man får och inte får leka med. Ish. Alla ruttade parents ba: "Hahaha lilla du, kom igen om någon månad så får vi se om du tycker lika när halva huset är rivet!" 

(null)

Vi har tagit den dagliga promenaden. Johan hade glömt matlådan hemma och den lilla farmorn brukar alltid bli så glad när vi (eller ja... läs Lily haha) kommer och hälsar på så vi hamnade på kontoret en sväng.

(null)

Alltså våra äpplen är så galet stora. Jag har aldrig sett så stora "hem-äpplen" tidigare. Sjukt goda också! 

(null)

Nu är det dags för sen lunch och sen bara myshäng hemma tills Johan kommer hem för dagen. 

Jag har börjat rensa ur Lilys garderob.. Hon har strl 74 nu (även om en del strl 68 hänger kvar också). Jag får nästan lite separationsångest över alla söta kläder som hon inte kommer kunna använda något mer (japp det är sjukt, jag håller med haha). Tur att det finns så mycket nytt fint att gå över till.