Bästa mami!

Mamma hade inte kunnat valt en bättre natt att sova hos oss (för våran del iaf, haha) för Lily har sovit superdåligt inatt (eller allt är ju relativt såklart men dåligt för att vara Lily). Hon vaknade två ggr men hon var nöjd båda gångerna så hon var mest bara sugen på en pratstund men det var ändå så skönt att mamma tog hand om Lily. Till råga på den dåliga nattsömnen så vaknade Lily redan vid 5 imorse.. 
Jag skickade upp Johan i gästrummet inatt så att han verkligen skulle få sova ut för en gångs skull så jag och mamma sov i våran säng. När jag gick upp vid 8 hade mamma, Lily och Hugo hunnit med hur mycket som helst.. Jag vaknade till en liten tjej som körde glädjetjut från badkaret. Det finns ju helt klart sämre sätt att vakna till än det. 

Tack bästa mami för all hjälp!

(null)

Vi åt fattiga riddare till frukost innan mamma åkte hem vid 10. 

När mamma åkt hem så gick vi ut för att greja på gården och där har vi varit precis hela dagen. Vi har rensat bort massa grejer och stök, burit bort en pall sten som blev över när vi fixade vår uppfart, vi har satt ännu en grind på plats och lite annat smått och gott. När vi tröttnade på att fixa och dona så hängde vi på altanen (altanen på framsidan kan vara bland det bästa vi gjort vid vårt hus!) ett bra tag och sen tog vi en promenad ner till vattnet en sväng. 

Världens bästa stora och lilla människa!

(null)

(null)

(null)

Jag älskar verkligen vatten. Det är så mysigt att vi bor så nära havet.

(null)

(null)

Nu har lilla barnet somnat och vi ska äta middag. Sen blir det filmmys för hela slanten!!