Sthlm blev East

Planen för den här helgen har sedan en månad tillbaka varit att vi skulle till Sthlm fre-sön och hänga med våra favoriter från Småland. Barnen har sett fram emot det och vi har sett fram emot det. Men så kommer endometriossmärts-helvetet och ställer till allting som så många gånger förr. Om vi inte hade bott så långt ifrån sjukhuset så hade jag legat inlagd nu men jag har varit så dålig och haft så fruktansvärt ont så jag har inte ens kunnat föreställa mig hur jag skulle kunna sitta i bilen till Uppsala för att sen sitta på akuten för att sen vänta på avdelning för att sen kanske få bra hjälp om det är några bra läkare och sjuksköterskor på plats eller kanske inte. 

 
Vi bestämde oss igår för att vi omöjligt skulle kunna följa med till Sthlm (hade det inte varit för barnen så hade jag ställt in det långt tidigare men det känns som att våra barn blir snuvade på så mycket hela tiden pga mitt mående så jag ville verkligen att vi skulle kunna åka). Men finaste sis bestämde sig för att ta med sig Lily och Belle till Sthlm trots att inte vi kunde följa med (finaste sis som alltid sätter alla våra fyra barn först och bryr sig om mig mer än sig själv <3). Vi frågade såklart tjejerna hur de ville göra; om de ville vara hemma med oss eller följa med till Sthlm och det svaret var ett solklart "följa med Wilton och Vidar till Stockholm och leka med Elliot och Noel och bo på hotell och åka på utflykt". 

Vi vinkade av två taggade tjejer imorse och hjärtat gick sönder lite för att livet är så här; för att vi inte kan åka iväg och hitta på roliga saker tillsammans som "alla andra". Men våra tjejer kommer få en toppenhelg med bästisarna och det är det viktigaste. 

(null)