Röntgen, check!

Idag har jag varit in till sjukan och gjort hjärn- och nackröntgen. Nu håller vi tummarna på att det "bara" är hjärnhinneinflammation som bråkat med mig de senaste månaderna och inte något återfall av något slag. Jag känner mig faktiskt helt lugn och inte ett dugg orolig men det ska ändå bli skönt att utesluta såklart. 

(null)

(null)

Jag har aldrig haft klaustrofobi (jag fick lite halvpanik en gång från ingenstans och det var när jag och 20 pers blev inpackade i en svinranglig minihiss i Polen/Krakow X antal hundra meter ner under marken i en saltgruva för sisådär 15 år sedan but that’s it) men det här med att bli fastspänd…
Jag har ju gjort massa röntgen tidigare men idag spände de fast hela mitt huvud i en mask som sen spändes fast i britsen så att jag inte kunde röra mig en mm och där låg jag blixtstilla i magnetröntgenröret i EN TIMME. Det gick jättebra och det var inga konstigheter men det var extra skönt att kunna röra sig fritt efteråt. 

Jag var egentligen inbokad på operation i Umeå nästa vecka men pga att utredningen inte är färdig än och svaren på röntgen inte hunnit kommit innan op så beslutade kirurgen i tisdags att vi skulle avvakta med op tills allt är färdigutrett och jag är frisk från alla huvud- och nacksymptom. Det är väl lika bra att ta en sak i taget. 

Hoppas att ni alla får en fin helg! Vi ska ha 5-års kalas för Lily imorgon men Belles feber tog om igår och hon har varit ganska hängig idag så vi får väl se om vi kan vara med på kalaset hela styrkan eller om vi blir halv trupp. 
Kram