Första dagarna på år 2023!

Smärttoppen är på väg utför.. Jag vet ju av erfarenhet hur det brukar sluta men jag hoppas att den ger med sig innan inläggning. Men det blir bara värre… och värre… 

Här är iaf våra första dagar på år 2023: 

Jag har fått konstiga cravings som till största delen består av peppar, nudlar, apelsiner och pickles. Undra vad det beror på? 

(null)

Lilys absoluta favoritjulklapp som hon använder flera timmar om dagen. 

(null)

Fyra skärmar för mycket men väldigt mycket kärlek ändå <3 

(null)

Jag hade den värsta förskolelämningen EVER i måndags. Lily och Belle tycker alltid att det är lite jobbigt att skiljas åt vid förskolan efter ledigheter när man varit tillsammans 24-7 under några veckor och de var såå ledsna. Hjärtat gick i tusen bitar. Men lyckan var total när vi träffades igen en halv dag senare! 

(null)

(null)

Tjejernas kusin Vidar skickade sina nappar till tomtenissen i helgen och Lily och Belle bestämde sig för att de också ville göra det. Eller ja, Belle skickade sina nappar och Lily skickade sin gose. 

(null)

(null)

(null)

Det var en hel del förberedelser innan allt var klart, allt skulle vara perfekt. 
(null)

(null)

Söndagsnattningen var jobbig och ledsam men sedan dess har det gått strålande och inte ett ord om napparna (som vi var inställda på att skulle vara tuffast ofc). Lily har undrar någon gång hur hennes gose har det och vad han gör nu men inget mer än så. Älsklingarna. Så små men samtidigt så stora, kloka och förståndiga. 

(null) 

(null)

Hoppas att ni haft en fin start på det nya året. Kram från mig

Bullmamman.se

Älsklingarna!!!!❤️❤️