Fem år av konstant stolthet!

Imorgon fyller Lily fem år och hon var så pirrig så hon knappt kunde somna ikväll. Älsklingen som blir så stor! Vi ska ha lite kalas för henne på lördag och jag och Johan har bara tänkt att vi liksom firar henne riktigt då och att vi inte gör någon jättegrej av morgondagen, men så spred sig paniken lite i kroppen på mig under nattningen ikväll när jag hörde hur taggad Lily var på sin födelsedag imorgon..
Jag har aldrig varit en sån som tyckt att födelsedagar är något särskilt och har inte varit en sån som behöver fira min födelsedag alls egentligen, jag har liksom inte tyckt att födelsedagar är någon big deal - men med barn är det ju såklart något annat. 

Nu är iaf hemmet födelsedagsfint för Lily imorgon <3 Hon ska få Lego, ett sällskapsspel, en målarbok, klistermärken och modellera av oss i paketen imorgon bitti (och så fick hon några enhörningspaket i förskott av Josefin och Dan när de var hemma som hon ska få öppna vid frukosten imorgon äntligen - som hon längtat!!) 

Jag, Lily och Belle - VAB:dag imorgon bara vi tre och jag ska göra Lilys 5-årsdag till den mysigaste födelsedagen någinsin. 

(null)

(null)

(null)