Viktigt uppdrag!

Efter frukosten idag gav vi oss ut på ett viktigt uppdrag: det var dags att rösta! Det blev en mysig liten utflykt av det hela så vi blev borta i flera timmar och när vi kom hem igen så grillade vi korv till lunch. Det har börjat dykt upp så konstiga grejer med min kropp och den reagerar på saker, beter dig annorlunda och det är många märkliga symptom som ingen kan förklara riktigt. En av de saker jag börjat reagera på är ketchup. De senaste två gångerna som jag ätit ketchup så vips är hela min tunga full av blåsor. Alltså typ 30 stycken (!!) Jag gillar egentligen inte ketchup utan enda gången jag äter det är på korv med bröd så det blir inget jätte-tapp men så himla konstigt ju? 

Här kommer våran söndag i bilder: 

Jag älskar deras små outfits som de sätter ihop alldeles själva <3 Och Belle måste ha solbrillorna helt sneda. Försöker man rätta till dom säger hon bestämt ifrån, det är så här dom ska sitta. Och det aaabsolut gulligaste ordet Belle säger är solglasögon. Jag önskar att jag kunde spela in det och visa det för er, det är så himla gulligt. 
Åh älskling haha <3 

(null)

Ser ni Lily och Belles hår?! Så galet fina lockar. Jag antar att Johans afro och mitt självfall blev en bra kombo haha. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag har varit extremt vätskefylld de senaste dagarna och mina ben ser ut som stockar. Mina smalben försvinner liksom helt och det i kombination med mina små 36-37:or till mina 1,75 cm (och min viktuppgång) gör ju att det liksom ser ut som koben haha. Det finns ingen fot-form, bara ett ben. Undra när kroppen ska lära sig att kontrollera vätskeansamlingen efter att ha tagit bort lymfkörtlarna. Läkarna har sagt att allt kan ta lång tid men när man vill få allt preciserat i veckor, timmar och minutrar så säger dom att det är omöjligt att svara på. "Du lever, det är det som är det viktigaste!" Jag håller helt och hållet med men utseendefixeringen kommer tillbaka desto mer man återgår till "livet" igen. Men det räcker väl att titta på bilden nedan för att släppa allt vad utseendefixering heter…

… jag lever, jag får fortsätta se er växa, min kropp fungerar och jag har allt jag vill ha här i livet (förutom hälsan). Om man sätter det mot 15 kg viktuppgång/vätskeansamlingar så känns utseendefixeringen ganska oviktig. 

(null)

Och detta hörni. Kan vi snälla ta en minut till att bara titta på denna sjukt snygga människan. 
Att ha dig vid min sida betyder allt. Särskilt när du står där med bajspåsen i din hand redo att plocka upp Hugos nysläppta lilla kringla ahaha. 

(null)     

(null)

Vi är så nöjda med våran altan. Uteduschen som ska vara mellan busken och altanens ände blev inte av i sommar. Kanske nästa sommar. 

(null)

Östhammars största (och godaste) äpplen hittar ni på vårt äppelträd. 

(null)