Sally Säl

Vi har haft ännu en underbar helg. Den var helt tom och oplanerad innan den började men den fylldes upp med massor av mys tillslut <3 

I fredags kom Mami till oss lagom tills det var dags att stänga igen jobbet för veckan. Efter förskolehämtning så gick vi till ett café och fredags-fikade. 

(null)

(null)

(null)

Sen blev det middag och lek tills tjejerna stupade runt kl 20. Fredagskvällarna är man ju alltid lite småseg och det märks verkligen på barnen om inte annat. 

(null)

Lördag. 
Vi åkte till ishallen och mötte upp tjejernas grannkompisar med familj för lite skridskopremiär för i år. Det var svårt även i år tyckte hela barngänget men skam den som ger sig! 

(null)

(null)

Lily har fastnat helt för matematik och hon älskar såna spel där man får lära sig saker. Jag har fått ge vika lite när det gäller skärmtid etc. för jag tycker att det är bra att dom får lära sig saker också. Det finns ju faktiskt en hel del grymma spel etc. där de kan lära sig massor! 

(null)

Alltså gulligaste poppa-popcorn-publiken.
Så himla gulligt! 

(null)

Skridskogänget fortsatte hänget <3

(null)

Söndag. 
Belle är inne i hinderbanor, lekar, tävlingar… Hon planerar och fixar och så är det bara för oss övriga att lyda och hänga med haha. 

(null)

Bästa husband som bakar bröd till helgfrukost. 

(null)

Man älskar ju att unna sig lite finare grejer… 

(null)

… och för första gången när man ska prova det så inser man att det är någon annan som hunnit före. Två tydliga tandmärken och den lilla gluggen i tandmärket avslöjar att det är den mindre som gått lös. 

(null)

Lily lägger numera in "typ, asså, men guuud" i var och varannan mening nu. Hon har blivit så stor! 

(null)

I söndags blev det bad i Gimo och vi fortsatte med samma sällskap. 

(null)

(null)

Efter bad i Gimo så åkte vi till svärisarna för lunch och häng. De har varit i fjällen och vandrat en vecka så de har varit saknade minsann. 

(null)

Vi har haft en fin helg. Hoppas att ni också haft ett fint avslut på veckan. Kram