Rens rensig rensigt rensigare rensigast

Veckan fortsätter. Rensandet här hemma fortsätter. Min garderob är i princip helt genomgådd nu och jag har rensat hårdare än någonsin tidigare. Jag har fått ihop fyra proppfulla Ikeakassar med kläder, bikinis, smycken och ytterligare en Ikeakasse med smink, necessärer, håaccesoarer osv. För första gången på väldigt länge kan man faktiskt andas i garderoben utan att vara rädd för att något ska ramla över en och att man blir fast där inne för alltid! 

Emma Israelsson. 
Tack för magiskt fina smycken! Jag har en enkel "kedja" med små bollar från henne också och jag älskar allt. Mitt nästa smycke därifrån blir en underbar ring som jag kollat på länge. 

(null)

Tjejerna fick välja en varsin tidning för första gången och de var så lyckliga. Belle tog Frost (årets lågoddsare) och Lily tog en med Spiderman som innehöll grejer så att man kunde bli en spion. 

(null)

Mitt hjärta går sönder över våra barns fina hjärtan ibland. Ikväll när vi skulle äta middag så sa jag på väg till bordet något i stil med "Åh burr vad kallt!" På en gång ser jag hur Lily tar av sig sin hoodtröja och ger den till mig. "Här får du mamma. Den är alldeles uppvärmd så kan du sitta på den!" Alltså är det ens möjligt att en fyra-åring är så här vacker ända ifrån den djupaste insidan och heeela vägen ut?! 

Vi dammade av en gammal klassiker till kvällsfikat ikväll. Grönsaker och dipp. Dom älskar det! 

(null)
Sandra mamma till 4:a

Nej så fint utav henne. Barn har hjärtat på helt rätt ställe.

Ha en jätte fin kväll!!!