Mitt-i-veckan-helg

Bele har varit lite trött och ev. början till förkylning så hon fick vara hemma idag men Lily åkte till förskolan som vanligt imorse. Strax efter frukost så ringde musch och frågade om jag kunde jobba halvdag så att de kunde komma och hänga med oss. Självklart la jag jobbet åt sidan. Allt för family first <3 (jag älskar att jag har den möjligheten på jobbet (ibland, när det passar ofc)). 

Efter att vi hämtar upp en förvånad Lily så åkte vi och åt lunch och massor med fika. Sen blev det lekhäng heeela dagen tills det var dags för middag (NYC-burger: glutenfri Brocklyn med halloumi, sötpotatispommes och srirachamayo-dressing and your lilla mage kommer tacka mig!) och sen hemfärd för favorit-bästisarna. 

Söt hjälpreda på jobbet imorse

(null)

Och sen kom ytterligare två som ville hjälpa till! 

(null)

(null)

Mot lunch! 
Tänk att det är ganska precis ett år sedan som min cancer-resa drog igång och nu börjar en ny rosa månad med fokus på bröstcancer. Wilton och Vidar hade fått ett rosa band av musch men då hade PW sagt att han ville ge sin till mig. Älskade ungar! 

(null)

Vi behöver några till ungar till den nya generationens klan för det finns ju redan en fantastic four (jag och mina tre småsyskon) så den är ju liksom tagen redan. 
Jag har seriöst blivit så galet bebissjuk. Om jag hade haft möjligheten att ens bli gravid så hade jag nog övertalat Johan att en tredje hade varit mysigt. Jag vill så gärna föda barn och få upp denna lilla miniplutt på bröstet och sen gå runt och bära på den lilla nya människan som bara våran <3. Den känslan!!! Magisk.

Meeeeen seriöst. Två fler underverk än vad vi trodde skulle vara möjligt har redan kommit till världen och tacksamheten över det är total. Att dessutom bli moster exakt samtidigt var ren och skär lycka. Att de kommer ha varandra genom livet <3 Bästa!!  

(null)

Denna promenad går till historien som bland de värsta någonsin. 

Det började nästan bra…

(null)

… men sen spårade det ur.

(null)

Tre gnälliga/skrikande barn inpulade i en cykelvagn, en hund, två cyklar och en längtan om att få komma heeem!! 

(null)

Alltså musch på Lilys cykel var det roligaste jag sett på länge!!

(null)Bullmamman.se

Tack för världens mysigaste dag!❤️❤️
Men bara för att rätta lite så var det faktiskt av Vidar du fick ditt rosa band😚💕

Svar: Ahh jag skrev det först men sen fick jag för mig att det var PW.. my bad. TACK VIDDE! ♥️
Evelina Nilsson