Red and blue, blue and red!

Efter att ha hämtat upp två nöjda tjejer i Hedesunda så bestod resten av vår lördag av superrensning ute i vårt andra förråd medans tjejerna lekte i lekstugan, hoppade studsmatta och cyklade runt runt runt på vår vändplan. Ahh jag har lite svårt att inse att vi måste "flytta in" snart efter underbaraste våren och sommaren. Jag älskar hösten också men jag gillar verkligen inte mörkret och jag gillar inte att kylan. Hej 180 dagar av att frysa liksom! 

När vi tillslut gick in för dagen så blev det lite "fånga ballongerna"-spel och bärrensning. Tack bästa farmor och farfar för bären. I veckan blir det till att koka lingonsylt och äntligen kan vi blanda i blåbär i allt igen; yoghurten, gröten, smoothies. 

(null)

(null)

Ah jag vet inte varför det aldrig blir av men jag saknar att hänga i skogen. Jag är ju uppvuxen ute på landet (och då snackar vi inte Östhammar-landet utan "längst ner på en grusväg mitt i ingenstans vid världens ände"-landet) och vi var mycket i skogen med pappa och farmor och farfar. Pappa är ju skogsägare och då faller det sig väldigt naturligt att vara där av massa olika anledningar. Här kan jag inte skogen alls och trots att jag är uppväxt på landet så har jag sämsta lokalsinnet så det blir inte av att jag ger mig ut i skogen här i Östhammar by myself. Men lite svampplockning vill jag verkligen få till innan det blir för sent!