Juveler (internskäämt ahaha)

Jisses vad man samlar på sig grejer… Vi har bott här i 5 år och vi har redan överfyllt stället. Vi har rensat här hemma (till och från) i snart två veckor. Vi har skänkt bort allt som är av värde; barngrejer som bilstolar, leksaker, kläder etc. och övrigt lämnas till insamlingar/loppisar eller likande. Jag orkar inte hålla på sälja grejer för det tar för mycket tid helt enkelt. Dessutom känns det bra att göra en god gärning och ge till människor som behöver saker bättre än vad vi gör. 
Vi har, utöver saker av värde som lämnats vidare, snart fullt en hel container (!!) med grejer som ska slängas. Och lika mycket som containern väger tungt - lika lätt känner jag mig av att det snart lämnar tomten. 

Nu är det bara the heavy stuff kvar… min garderob. 

Nu flyttar jag ut ur mitt gamla smyckeskrin som jag haft i säkert 10 år och flyttar in i ett nytt, lite större (och mognare haha). Är det något jag sällan rensar så är det mina "äkta-smycken" eftersom jag förknippar alla mina smycken med minnen, och eftersom det bara är de äkta som platsar i mitt smyckeskrin så behöver de flytta till större. Förut hade man ju en hel del bijouterier men jag har helt gått över till äkta silver/guld för jag tål inget annat. 

(null)

(null)

Näst ut på tur är mina kläder och allt som följer med. Wish me good luck med hela min garderob. Om ni inte hör något ifrån mig under helgen så har jag drunknat i en klädhög..