Fredrik 40+

Ikväll har vi varit till Öregrund för att fira Johans bror som fyller år. Man ska ju aldrig prata ålder när man blir äldre men han är sex år äldre än Johan och Johan fyllde jämt i mars så now you know haha. Johans 40-års dag kommer vi aldrig glömma för den dagen opererades jag för bröstcancern. 

Kvällens middag var magisk. 
Jag åt Oxfilépasta med kantareller. Så himla god!! Det är absolut värt ett besök för att testa pastan. 

(null)

Jag älskade lokalen! 

(null)

Trots att jag i princip är på en annan planet koncentrationsmässigt så var det ändå roligt att ses lite. Det känns som att vi den senaste månaden har gått i ide typ och knappt gjort något annat än jobbat, varit med barnen, ätit, sovit. Det är väl lite det som händer när det börjar bli höst också men för oss är ju min nya medicinering och min extrema trötthet ursäkten/förklaringen. 

(null)

Tjejerna sov hos Eva och Christer tills idag och så hade de en ledig fredag från förskolan tillsammans med deras farmor och farfar (as always) så att vi ska kunna jobba sent en kväll i veckan. Den är guld värd men gud vad man hinner sakna barnen <3 Det är alltid såå mysigt att ses fredag em och veta att vi har en hel ledig helg tillsammans! 

(null)





Frida

Hej vad heter restaurangen? :)

Svar: Restaurangen i Öregrund heter Gula Huset. Om du ska dit så MÅSTE du ta Oxfilépastan med kantareller 👅😍
Evelina Nilsson