Det har varit helg!

Vi har haft en mysig helg. I lördags så kom bästis-gänget till oss för en dag med maxat lekhäng. Barnen hade inte setts på någon vecka nu så det var dags igen <3
Vi var alla lite trötta och sega så det blev en lugn lördag hemma som till mesta dels spenderades inne pga regnet men med gott sällskap kan man ju göra vad som helst och det blir alltid supertrevligt oavsett.

(null)

(null)

När älsklingskillarna åkt hemåt och älsklingstjejerna somnat så hamnade jag och älsklings-Johan (ååh så gulligt!!) i soffan framför en film. Hur svårt är det inte att hitta något vettigt att titta på nu för tiden? Sjukt svårt! Det är nu covid-glappet börjar märkas deluxe. 

(null)

Söndag. New day, new outfit tänkte Belle och drog för omväxlings skull inte på sig sin gula (Skönheten och Odjuret-) klänning som hon har fått av Jopplas utan det blev balett-kläderna igen istället från Musch. Belle är inne i en så himla underbar fas just nu. Allt är bäst med henne och hon är så charmig så att man smälter typ 50 ggr dagligen <3 

(null)

Efter frukost och lek i lekrummet så blev det pyssel för tjejerna medans jag och Johan grejade vidare… "Åh måste ni rensa varenda dag och varenda dag!" suckade Lily när jag och Johan fortsatte med vårt lilla mission. 

(null)

Vi frågade vad Lily och Belle ville göra om de fick bestämma vad de ville och då svarade Lily snabbt att hon ville åka och fika (Lily gillar inte sötsaker utan jag tror snarare att det var mer tiden tillsammans som hon var ute efter; att sitta och prata och umgås tillsammans i lugn och ro istället för massa annat som stör). Och som vi brukar säga… Deras önskan är vår lag. 
Det finns dock tyvärr inga såna där riktigt mysiga caféer här i Östhammar som man liksom vill hänga på (åh vad jag saknar att bo i stan ibland) men det cafet med det bästa utbudet (aah de har så mycket gott!!) är stängt på söndagar (hur kan ett café ha stängt på en söndag?!?? För mig är det orimligt) och det som är öppet är varken mysigt, har särskilt mycket gott eller levererar service så det blev lunch på NYC-burger istället och sen köpte vi med oss lite fika hem… 

(null)

… och vi hann knappt innanför dörren förrän Belle hade hunnit få på sig sin outfit igen. Och så var dagens Belle-outfit-cirkel sluten. 

(null)

Vi är redo för en ny vecka! Hopppas att ni också är det <3
Kram från mig!