Hello färgglada igelkotte!

Som vanligt så springer dagarna förbi och vips så har ännu en vecka gått. Den här veckan har vi inte gjort så mycket mer än att jobbat och haft det vanliga vardagsrullet. 

Här har vi tisd-torsd i bilder. 

(null) 

Jeans på jeans igår

(null)

Älskar denna hund så jag spricker!! 

(null)

Här har vi lite efter-förskolan-mellis tills Johan kommer hem från jobbet och har med sig kvällens middag! 
När Johan har åkt på influensan så är han liivrädd (och då menar jag liiivrädd med en touch av hypokondri) att smitta alla så då jobbar han kvällar istället när de anställda åkt hem så att han inte smittar ner hela jobbet. Det tycker vi passar bra ibland så att vi får ha lite tjejmys här hemma bara vi <3 

(null)

Tjejernas ålder som de är i nu är den bästa någonsin. Jag ääälskar att hänga med dom och dom har verkligen blivit hela min värld. Jag har ju alltid tyckt att det varit viktigt med egentid ibland och jag har tyckt att det varit skönt att få en paus då och då men nu tycker jag aldrig att det är jobbigt med barnen. Och då menar jag verkligen aldrig. Just nu behöver jag ingenting annat än min familj för att livet ska vara komplett. Jag är så otroligt tacksam för att vi fick möjligheten att bli en familj against alla odds för om jag inte hade fått uppleva detta så hade jag aldrig fått se den verkliga meningen med livet (enligt mig ofc). 

Idag när jag skulle hämta barnen på förskolan så ville Lily ta med sina teckningar för dagen. "Mamma titta vad jag har ritat!" sa Lily stolt och jag blev så himla rörd över hennes fina teckning och tankar. Jag vet inte ens själv varför jag kände så starkt för det men det kändes så fint på något sätt att hon tänkt på mig på dagen och ritat av min väska utan att vi aldrig liksom pratat om min väska innan. Hon har bara uppmärksammat hur den ser ut och ritat av den. GULLIGASTE! <3

(null)

Idag har vi  jobbat förmiddagen och nu ska vi hoppa in i bilen och åka och hämta upp tjejerna och sen åka söderut. Vilken mysig (lång-) helg som väntar!

(null)