Hatkärlek

Det här med att packa är verkligen inte min grej.. Jag är sämst på det (hur man nu ens kan vara dålig på att packa liksom?!) och det är ungefär lika tråkigt att packa som att laga mat. Men något som är ännu tråkigare än packa och matlagning är ju att packa upp haha. Jag gör det näst intill alltid på en gång så att det ska bli gjort för gör jag det inte samma sekund som vi kommer hem så kan det bli liggandes tills nästa gång väskan behövs.. 

Jag önskar att jag var en sån där som rullar fram lilla resväskan, lägger i minimalt med grejer - precis det man behöver för en weekend, varken mer eller mindre - packar 10 minuter och sen är det klart! 

(null)

Det sägs att skilsmässobarn alltid avskyr att packa men jag har ju aldrig bott varannan vecka hos mina föräldrar eftersom mamma och pappa skilde sig när jag var 15 år. Jag och min lillasyster (Josefin som bor i LA som är ett år yngre än mig) tyckte att vi var för stora för att flytta fram och tillbaka så vi bestämde oss för att flytta hemifrån till en lägenhet i Gävle (som jag för övrigt hade kvar i 15 år(!!!)) samtidigt som mamma och pappa flyttade isär. Det är ungt, det är väldigt tidigt att flytta hemifrån och vi blev vuxna över en natt men det var det enda rätta i situationen och jag tänker tillbaka till de åren med my babysis i underbara lägenheten ovanför Church street med bara kärlek och glädje. Det var väldigt fina år vi fick tillsammans Joppla och jag! <3 

Det är helt galet hur vissa inlägg verkligen blir lite av varje haha. Ganska trevligt ändå! 

Hoppas att ni får en fin start på veckan! 

Maria

Avskyr också att packa. Kul att du delar med dig.