Frukostdate i strålningsväntrummet

Idag fick jag sällskap till strålningen av min underbara MAN <3 Vi körde frukostdate i väntrummet till behandlingsrummet och även torsdagens strålning gick bra. 

(null)

Efter strålningen åkte vi mot Sthlm för att hämta hem vår nya bil som körts upp till Sthlm från Göteborg. Vi sålde Johans bil för typ 1-2 mån sedan och sen dess har vi klurat på hur vi ska göra med bil osv. Vi landade i att det kan vara skönt med en varsin bil men att vi inte behöver två "rejäla" bilar eftersom den ena i princip bara kommer gå här i Östhammar mellan hem, jobb och förskola. Därför röstade jag på en Beetle eller Mini Cooper och vips så blev vi med Mini Cooper. Det firade vi med en glass innan vi åkte hemåt igen. 

(null)

Tjejerna älskar när de får post i sin postlåda och vi brukar alltid lägga i deras post som de får i lekstugans postlåda så att de själva får hitta det och öppna. Succé. 

(null)

Jag drog till jobbet igår när vi kom tillbaka till East och jag hade som plan att köra långrace på jobbet för att komma i fas men efter två timmar så satt jag och sov vid mitt skrivbord så det var bara att åka hem. Jag har verkligen varit så sjukt trött av strålningen. Antar att det är väldigt individuellt men för mig så har vääldig trötthet, sjukt irriterade ögon och illamående varit de biverkningar som jag har haft mest problem med. Trots att det gått bra så blir det skönt att slippa det. SISTA GÅNGEN IMORGON!! 

(null)