Fixdag!

Söndagen bestod av att bygga ihop studsmattan, tömma släpvagnen, fixa iordning i uterummet, packa upp flyttkartonger och en hel del familjemys också <3

Belle körde biltvätt tills Lily kom ut med ett varsitt äpple till sig själv och hennes littlesis och ropade "fruktstund!"
Vissa situationer tycker jag att är svåra med att hålla konsekvent uppfostran. Vi har bestämt att man måste fråga först innan man börjar rota runt i skafferilådorna eller kylskåpet. Men när Lily har tagit eget initiativ till att hämta frukt till Belle och sig själv så kan jag inte annat än tycka att det är ett superfint och ett bra eget initiativ!

(null)

Lunch! 

(null)

Lunchen åt vi ute såklart! 

(null)

Till middag blev det pizza.. Efter att ha haft full fart hela helgen så tyckte vi att hämtmat var det enda rätta alternativet till middag. 

(null)

Vi hann lämna tillbaka släpvagnen i Gimo lagom till kl. 16, studsmattan är ihopbyggd och invigd och vi hann även inviga uterummet för säsongen innan barnen gick och la sig efter en heeeldag ute. Älskar våren, älskar ljuset, älskar värmen, älskar hur mycket smidigare allt är när det är varmt och jag älskar vårt uterum och våra altaner som man äntligen kan börja använda. Det ska bli så roligt att vår-/sommarpiffa lite sen med växter osv. Aaah tänk att vi har de bästa årstiderna framför oss nu och att det är låångt till vintern. Jag gillar vintern också men just nu behöver jag vår, sommar och höst länge för att kunna uppskatta vintern när den väl gör entré sen haha.