Mitt i veckan!

När man vaknar kl 04.30 och inte kan somna om så går man upp och gör en lite extra guldkantig frukost till sin lilla familj. 

(null)

Idag fick jag sällskap av världens bästa sis och världens bästa killar på strålningen. 

(null)

(null)  

Älskade Vidar radade upp skorna så fint haha <3

(null)

Killarna var så himla duktiga nere vid strålningen så efteråt blev det chokladboll i cafeterian. 

(null)

(null)

Efter sjukhuset åkte vi ner på stan och tog en liten kort runda där innan vi drog till Waynes för lite lunch. 

(null)

(null)

Man älskar ju när man köper en ny overshirt, ger den till musch och så kör hon outfit on point och man känner för att ta tillbaka jeansjackan asap haha. Well hon var faktiskt finare i den än mig ändå så det var väl lika bra..

(null)

(null)

Vi hade en så mysig förmiddag. Klockan 12.30 hoppade jag på bussen igen och kom till Östhammar och jobbet lagom tills revisorn kom för att gå igenom bokslutet. 

Svärisarna hämtade barnen på förskolan så jag och Johan blev kvar på jobbet till strax innan 18. Då åkte vi till svärisarna för middag (aah det var min favoritmat hos dom och jag åt som en häst!!) och efter middagen var det dags att åka hem efter en lång dag. Tjejerna somnade efter kl 20 och när de somnat gick jag ut med Hugo en kort sväng innan det blev Robinson-race för att försöka komma ikapp efter LA-resan. Det blev sent isäng ikväll men så kan det bli ibland! Hoppas att ni haft en fin dag! Kram 


Bullmamman.se

Tack för världens mysigaste dag!😍🥰❤️