Fredag

Hej finisar! 
Hoppas ni mår bättre än mig. Jag har det ganska jobbigt just nu men det är bara att kämpa vidare. Endometrios-smärtorna är fortfarande hemska, energinivån är på -lminus 278 och jag har väldiga problem med lågt blodtryck/lågt blodvärde (förmodligen i kombination med låg energinivå allmänt). Så fort jag står upp så svartnar det framför ögonen, det tjuter i öronen och benen börjar skaka och viker sig. Typiskt. Dessutom har jag grova koncentrationsproblem för hjärnan fungerar knappt, tröttheten är total och huvudvärken spränger. Jag har lite svårt att få ihop allt detta med att åka på strålning varje dag, jobba ikapp allt jag missar av att vara på strålning varje dag, rodda den övriga vardagen med hemmet och allt vad det innebär, tömma stugan inför tillträdet, två småtjejer och livet i övrigt. Vad skulle jag gjort utan min kära man? Och vad skulle vi ha gjort utan våra älskade familjer? <3 
BÄSTA! Tack för att ni finns. 

En nöjd Evis som firar inombords över att hälften av strålningen är avklarad. 

(null)

Jobb jobb jobb på eftermiddagen.

(null)

Hämta barn på förskola, packa ihop oss, hämta upp släpvagn och köra mot stugan. 

(null)

Finaste sis tog våra älsklingar fredag-lördag så att vi skulle få packa ihop stugorna ifred. Finaste du. Vi stannade till i Furuvik och lämnade av Lily och Belle hos kusinerna och sen åkte jag och Johan vidare.

Det var så otroligt vackert vid stugan. Det knyter sig i magen hela tiden över att behöva tömma stugorna och lämna över det till några andra som ska vara i "våran" stuga nu (?!??!!) när man egentligen bara önskar att vi hade haft tiden och energin att ha det kvar. Det är det enda rätta att sälja stugan men ändå känns det bara så himla tungt.

(null)

Bästa platsen på jorden!
Våran underbara lilla oas där vi fått många fantastiska somrar <3 

(null)

(null)

(null)

(null)     

(null)

(null)

(null)