Cozy sunday!

Vi har haft en supermysig men samtidigt väldigt effektiv dag. Jag mådde väääldigt illa (jag tror att det kanske kan vara strålningen?) igår och hade svinont i magen (endo endo endo….) så jag var halvt väck igår och låg i sängen i flera timmar (händer typ aldrig, ogillar starkt att ligga i sängen dagtid). Och efter en sån dag kommer mitt manipåslag och jag kan knappt sitta stilla alls. 

Vi började dagen med en vila i sängen med ipadsen för tjejerna (manin börjar när jag blivit människa av mina meds). Jag har absolut släppt på min nollvision av ipads/tv för barnen men jag är fortfarande noga med att det inte blir för mycket. Fokus ska vara lek och rörelse och sen får detta vara en stund när man behöver en liten paus/komma ner i varv (eller när Johan är trött och jag behöver ligga i sängen en halvtimme extra för att medicinerna ska börja verka). Det finns faktiskt väldigt mycket bra och pedagogiskt på ipadsen också. 

(null)     

Efter frukost drog vi iväg och slängde massa skräp på miljöstationen och sen åkte vi vidare för att mata PET-monstret som var väldigt hungrig igår. Tjejerna älskar att mata PET-monstret! 

(null)

När vi pantat klart så fick de som vanligt ta varsitt kvitto och gå till kassan och själv lösa in det och få pengar till sin spargris. 

(null)

Sen åkte vi vidare till svärisarna. Vi har fyllt hela deras förråd ovanför garaget med våra grejer men vi har bara öst in allt så idag var det dags att städa iordning där uppe så att sängen och sofforna ifrån stugan fick plats där uppe.

(null)

Man smälter ju lite när man hittar Belle så här haha. Gosigare unge får man leta efter <3

(null)

Svärmor gjorde en supergod grön ärtsoppa till lunch som jag äntligen fick i mig. Illamåendet håller fortsatt i sig men jag hittade på illamåendetabletterna efter cellgifterna och det hjälpte mycket. 

Efter jobb får man glass. 

(null)

Dom här två tillsammans är bland det gulligaste som finns. Bill och Bull haha <3 

(null)

När vi kom hem drog jag och Lily igång vårstädning av lekstugan. Det var lerpöl där inne efter att ha lekt där inne under tidig vår när det är blött överallt och nu är det åtminstone renare där inne. 

(null)

Hur mysig liten lekhörna på gården? Tjejerna äälskar att leka här. Bästa bygget vi gjort helt klart! 

(null)

Och på tal om bästa… Äälskar vårt uterum så mycket!! 

(null)

Och ännu en älskar… Tjejerna badar nästan varje kväll här. Många säger att jacuzzis mest bara blir stående men våran används mer än flitigt! 

(null)

Innan sova blev det Masked Singer. Tjejerna älskar det nästan lika mycket som Johan gör haha. 

(null)

Men Belle orkade inte hålla ut hela vägen. Åh älskling <3 

(null)

Efter läggning gav jag och Hugo oss ut på en kvällspromenad. 

Sorry för äcklig bild men jag vill bara visa en del av "baksidan" med cancer/cellgifter/strålning. Mina fingertoppar har sett ut såhär sedan cellgifternas start och naglarna ser i princip likadana ut. De bara trasas sönder. Det jobbigaste med dessa fingertoppar är att man blöder konstant för huden är så tunn. Man gör ju allt med händerna och det resulterar i att man får blodfläckar på allt, hela tiden, överallt. Jag fick en stöt av bilen igår på fingret och till och med då sprack huden och det blödde. 

(null)

Men här kommer något som helt klart väger upp för den äckliga bilden. Hur vacker kväll i Östhammar? Magi. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) 

Det blev ett långt inlägg ikväll. Jag antar att vi hunnit med en hel del idag helt enkelt. Hoppas att ni haft en fin helg. Imorgon börjar min sista strålningsvecka. Det ska bli så skönt när det är klart!