Cement!

Jag har varit så sliten i kroppen hela dagen idag. Jag fick stanna och sätta mig tre gånger när jag gick från bussen till Akademiska för att jag fick sån mjölksyra och det bara blixtrade framför ögonen och tinnitusen tjöt på högsta volym. Cementkänslan är tillbaka i kroppen och jag vill bara rinna ut i en pöl för att det till och med är jobbigt att hålla upp kroppen. Hur är det ens möjligt att bli så här fullständigt uttömd på energi?!?!

Jag jobbade på eftermiddagen när jag kommit tillbaka till Östhammar efter strålningen men när det tog slut på papper i skrivaren och jag höll på att bryta ihop för att jag inte orkade gå och hämta mer papper så insåg jag att det var dags att åka hem och bädda ner mig haha. Det blev en timmes vila innan det var dags att slå på igen när barnen kom hem från förskolan. 

Nu är det tre veckor kvar av detta flängande men sen blir det till att återgå till det vanliga livet. Tänk att jag har prickat av ett halvår av cancer med allt vad det innebär - och att hela den resan snart är över! Win! 

(null)


Bullmamman.se

Du är grym!❤️