Tjejen som saknar intressen!

Jag jobbade förmiddagen idag men sen bestämde jag mig för att göra något roligt på eftermiddagen… men jag kom inte på något att göra så jag åkte till Thuns och shoppade istället. Jisses jag behöver verkligen skaffa mig en hobby. 

(null)

Jag fyllde på samlingen med ytterligare några plagg och självklart en del till barnen också. Jag hade kunnat köpt precis hur mycket som helst till mig själv för de hade galet mycket fint på dam. Det fanns inte lika mycket på barn men jag hittade några småsaker iaf. 

(null)

Jag mår nästan illa ibland när jag går in i min garderob för att jag har så galet mycket kläder och vissa har ingenting. Men så är det ju med allt.. Mat, bilar, hus osv. Man kan ju inte må dåligt varenda gång man äter bara för att vissa inte har mat eller för att man har fullt i kylskåpet och skafferiet. Eller varenda gång man åker i sin fina bil medans vissa får gå barfota långa sträckor. 
Jag får trösta mig med att jag åtminstone skänkte fem stora Ikeakassar med kläder som jag rensat ut för ett tag sedan. Hoppas de kommer till användning! 

Jag fortsätter somna hur tidigt som helst om kvällarna för att jag är så fruktansvärt trött och slut av all smärta. Nu har jag precis lagt barnen och jag funderar seriöst på att borsta tänderna och gå och lägga mig jag också.

God natt finisar!