Sitta stilla-stress!

Jag mår fortsatt bra efter operationen. Jag insåg dock igår när jag var hemma från jobbet att det är ganska svårt att låta bli att röra vänster arm för mycket (det hade tydligen blivit en blödning under op och därför skulle jag vara försiktig med för mycket rörelser med vänster arm under de första 48h) och att låta bli att bära tungt (tunga lyft-förbud i tre veckor framöver). Därför tog jag det mogna beslutet att gå till jobbet istället och jobba några timmar för där sitter jag ju åtminstone stilla. Hemma blir det lätt att man drar igång massa fix… 
Endometriosmässigt har jag det ganska jobbigt för tillfället med mycket smärtor men det är åtminstone skönt att bröst-operationen gick så smidigt (åtminstone so far, snälla gör så att jag inte jinxade det nu). Det spänner lite och är lite ömt men annars skulle jag säga att jag knappt känner av operationen alls. Så skönt!

Jag promenerade till jobbet runt kl 9 imorse och stannade där tills kl 14. Man hinner få undan mycket jobb på få timmar om man ser till att vara sådär super-effektiv

(null)

Vi fick sån fin blombukett och vas av svärisarna igår <3 
Jag ska nog rensa bort alla blommor som vi har i rabatten i år och plantera den alldeles proppfull med nejlikor istället. Såå vackra blommor! 

(null)

Nyhemkomna förskoletjejer <3 
De har haft den bästa förskoleveckan på evigheter och det gör mig så glad. 

(null)

Ikväll kom Mami hit lagom tills det var dags för tacos till fredags-middag. Imorgon ska vi fira Johan litegrann eftersom han fyllde 40 år i veckan. Det blir bara litet firande för familjen eftersom han inte ville ha något stort fylla-jämt-firande (han firade ju med sina vänner förra helgen) så det blir inte så värst upphypat. Det blir en mysig lördag helt enkelt. 
Kram och god natt "mitt i natten" från mig.