Lunchprompa!

Jag märker hur klar jag är med vintern nu för jag njuter sååå mycket av att det börjar bli varmare, ljusare, torrare (!!!) och allmänt underbart vårväder. 

Jag och Hugo tog en lunchprommis idag för att låta hjärnan få en liten tänkar-paus. Det behövs under dessa dagar då medicinnivån är hög men smärtnivån är ännu högre. 

(null)

Jag märker mer och mer att jag har gått in i min egna lilla bubbla igen som jag omedvetet brukar göra när smärtskoven blir brutala. Man gör vad man måste för att ta sig igenom dagen. 

Snart är det färdigjobbat för dagen och det är dags att hämta hem tjejerna. Både Lily och Belle är inne i en väldigt bra period just nu och det är så himla njutbart att umgås med dom. Dom är på bra humör för det allra mesta, dom är helt underbara med/mot varandra (även där för det mesta såklart, även solen har sina fläckar haha), de sover bra, äter bra, leker bra… Det är med andra ord otroligt enkelt att vara förälder för tillfället! Älskade ungar. Tack för att ni alltid ger värme och glädje till varenda dag. Livet med er är underbart! 
Bullmamman.se

Du är den snyggaste jag vet!

Svar: Men du då!! ⭐️♥️
Evelina Nilsson