En helg i Hedesunda hos papi och Maria!

Vi har haft mysigaste helgen hos pappa och Maria. Pappa och Maria frågade i början på veckan om jag och tjejerna ville följa med till Sälen i helgen (Johan var i Sthlm med vänner igår). Det blev inte Sälen men eftersom vi bestämt att vi skulle ses så åkte vi till Hedesunda istället och hade myshelg. Hedesunda är ju nääästan lika bra som Sälen haha.

Vi har blivit så ompysslade med supergod mat, barnen har fått lekt massor med sin fina morfar och Maria, igår var vi ute hela dagen, mysiga "hotellfrukostar", Hugo har fått sovit som en kung i SÄNGEN (han får inte vara i sängen hemma) och jag har nog aldrig sett honom njuta så mycket någonsin haha. 

Jag har fortsatt pissont men Maria har sprungit skytteltrafik med vetekudden i helgen, så gulligt. 
Jag pratade med Endometrioscentrum i torsdags och imorgon väntar telefontid med min endometriosläkare. Vi får se vad som händer. Imorgon väntar även en extrainsatt röntgen som onkologläkaren satte in i torsdags då jag hade typ alla symptom på att hjärtat är lite för pressat just nu av bengandlingar, smärta, you name it. Men mer om det när resultat har kommit. 

Här får ni några bilder ifrån helgen i Hääs:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)