Lekstugans utekök är på plats!

Jag älskar mysiga helger med min lilla familj. Jag är dock lite piggare än Johan på mornarna så han vill gärna ta det lugnt och dra sig hela förmiddagen medans jag blir rastlös om ingenting händer redan vid kl 09. Idag blev det my way och jag tror att det underbara vädret hjälpte mig att få igång Johan lite extra. 

Belle har blivit väldigt självständig och drar ofta iväg på sina egna små äventyr. Imorse försvann Belle efter frukosten och jag gick upp för att se vad hon höll på med. "Jag håller bara på och bygger en koja till mina djur och nu ska dom packa väskan!" 

(null)

Jag har haft en liten tanke på att bygga som ett slags utekök/förvaring av sandlådeleksaker till lekstugan och idag tog vi tag i det. Tjejerna älskar verkligen lekstugan. De vill dock "laga mat" med sand och vatten och allt möjligt som man hittar på och då är min idé att man får göra det ute i uteköket och inne i lekstugan är det sanddfritt. 

(null)

Finaste underbaraste Hugo! 
Våran femte självklara familjemedlem. 

(null)

Nu är själva grunden på plats. Det ska bara fixas till lite innan det är helt klart men det blev mer än godkänt redan som det är. 
Han är bäst min Johan! 

(null)



Bullmamman.se

Det blev ju grymt!😍👏🏼

Svar: Det blir bra ☺️😘🌸
Evelina Nilsson