Färgglad fredag!

God morgon världen! 
Jag somnade vid 20.30 igår helt slut och utpumpad på energi. Jag har varit vaken en del vid två svängar inatt och jag vaknade för dagen redan vid 04. Det var ju tur att jag somnade tidigt för då fick jag ihop tillräckligt med sovtimmar iaf. 

Jag fortsätter att ha väldigt ont och det tär mer och mer för varje dag som går. Jag lever just nu på hoppet att det ska lugna sig snart så att jag kan foka på lite annat. 

Men hörni. Det är fredag och snart är det helg! 

(null)


Anette

Har fått för mig att jag har läst att du har opererat bort livmodern? Trodde att smärtorna skulle försvinna då? Förlåt om jag blir för personlig men är inte så kunnig på området.

Svar: Det stämmer att jag opererade bort livmodern för snart 1,5 år sedan.
Tyvärr så är det en myt att alla smärtor plötsligt försvinner bara för att man opererar bort livmodern när man har haft smärtor så länge - även om jag önskade av hela mitt hjärta att så skulle vara fallet 👍🏼⭐️ Men det är såklart som med de flesta andra diagnoser som finns; vissa blir helt bra efter en ”vanlig” endo-operation (jag har gjort 5 st sådana men jag bara blivit ytterst lite bättre - ett tag), vissa blir lite bättre efter en hysterektomi (tyvärr inte jag), vissa blir bättre ett tag och sen kommer det tillbaka efter op hos specialist i annat EU-land (jag blev bättre på vissa delar medans andra blev oförändrade) och så finns det dom som till och med blir sämre av allt. Vissa funkar hormoner för (inte för mig) men så finns det vissa som i princip ingenting av alla dessa förslag fungerar för - och jag är tyvärr en av dom. Jag önskar inte ens endometrios till min värsta fiende.
Kram 🌸
Evelina Nilsson

Anette

Tack snälla för ditt långa svar. Väldigt ledsen för din skull att inget har fungerat på dig. Så du kommer få leva med smärta resten av livet? ☹️

Svar: Tack själv! 💕 Det hoppas jag verkligen inte för då avlider jag 😩
Jag hoppas att forskningen går framåt så att vi slipper leva såhär ✊🏼🌸
Evelina Nilsson