Dove!

Jag är ganska bra på att dela upp livet i olika delar men jag är extremt dålig på att stanna upp allmänt i livet utan kör mest bara på hela tiden, men jag försöker ändå att hela tiden bli bättre på att njuta när man prickat av något som känts jobbigt etc. Något som jag däremot brukar göra är att köpa något som blir lite som ett minne för att man klarat av en viktig del i livet eller liknande. Ofta blir det smycken, om det är en lite större händelse, eftersom smycken alltid finns kvar som ett minne.

När jag efter en röntgen för två månader sedan fick det första positiva beskedet om att tumören faktiskt hade minskat och att cellgifterna fungerade på mig så köpte jag en ny klocka som jag har på mig dagligen. Som en liten påminnelse om att "det är värt kampen, fortsätt kämpa, målet är inom räckhåll". 

I operationspresent till mig själv så fick jag detta underbara halsband. Jag har tittat på detta halsband sedan det kom för många år sedan och jag vet inte varför det inte blivit av att köpa det. Men nu har jag köpt det och denna lilla duva kommer alltid att få hänga bredvid mitt vänstra deformerade bröst som en liten påminnelse om att inte ta någonting för givet, att vara tacksam för varje dag som man får må bra och för att inte glömma att hela tiden leva fullt ut för man vet inte hur länge man har livet. 

(null)

Yes det stämmer, Evelina här som alltid laddar smycken med liiite för mycket mening och betydelse, men sån är jag haha. Varenda smycke jag har har i princip någon slags historia på något sätt - och jag älskar det!!  Men om jag hade varit en vanlig normal människa så hade jag väl lagt upp denna bild och bara skrivit: jag har köpt ett nytt halsband. Visst är det fint? Men hur roligt inlägg hade det blivit liksom?! And THAT IS why you read my blog every day. För att jag är lite konstig ibland haha. Eller… varför läser ni bloggen varje dag? Vad är det som gör att ni stannar kvar och läser dag efter dag? Det hade varit roligt att veta. 
Synd att dom har gjort om kommentars-systemet, annars kanske man hade fått svar på den frågan haha. 

God morgon lördag! Hoppas att ni får en fin dag! Kram