Imorgon smäller det!!

Imorgon smäller det av två anledningar. 
1. Min älskade man fyller 40 år!!
2. Jag ska opereras. 
Vi har i flera månader sagt att "det är klart att jag kommer få operationstid på Johans 40-års dag - och mycket riktigt, så blev det. 
Vi hade innan cancern kom planerat att hyra ett hus i Spanien ett par veckor och låta family komma dit och fira Johans nya ålder med oss. När cancern gjorde entré så insåg vi att det skulle bli operation kring Johans födelsedag så vi fick lägga våra utomlands-firande-planer på framtiden… 

Jag gick upp med tjejerna imorse och sjöng för Johan och så gav vi honom paket. Vi låtsades att det var idag han fyllde år istället eftersom vi blir borta hela morgondagen och barnen har taggat morgonfödelsedagssång hur länge som helst!! 

(null)

Efter förskokelämning så åkte vi och jobbade till kl 13. Då hoppade vi in i bilen och åkte mot Uppsala. Jag släppte av Johan vid hotell Gillet och sen åkte jag vidare mot Akademiska. Jag hade tid kl 15 på Nuklear-avdelningen för att få ytterligare två sprutor in i tumören för att lättare veta vad man ska operera bort imorgon. Sen åkte jag tillbaka till Gillet och checkade in. Det blev en snabbis på stan för min del innan det var dags för middag följt av bio. Vi såg den nya Batman-filmen. Jag kan inte riktigt uttala mig om huruvida den var bra eller inte för jag somnade sista halvtimmen. Typiskt. 

(null)

Nu är vi tillbaka på hotellet, vi har ätit en varsin Ben & Jerrrys här på rummet och så har jag prickat av min första Descutan-dusch. Imorgon kl 7 ska jag vara vid operation och jag är mer än redo.