Frodi Froda TT

Vi har haft en supermysig kväll hos svärisarna.  Dom bor så otroligt vackert. 
Vi åt grillat till middag och njöt av en riktig sommarkväll. Vips så var sommaren här på riktigt! 

Vallmo. Så fina blommor. Även svärisarnas mörkrosaröda pioner har börjat blomma. En av de vackraste blommorna som finns! 

(null)

På väg mot den årliga kollen av Guckoskorna som är en orkidé som växer vilt i Sverige. När blev jag för övrigt någon som bloggar om blommor haha?? Nog för att jag har blommor som header här på bloggen men det är ju bara för att dom är fina. Utöver det så är blommor kanske inte riktigt mitt starkaste ämne..  

(null)

(null)

(null)

Guckuskon. Väldigt cool om man frågar mig. 

(null)

Lily och Belle får aaaldrig använda min och Johans telefon och det har dom stenkoll på. Dom får inte ens använda den för att titta på något. Vill dom göra det så får de kika på sina iPads men även det är fortfarande under ganska strikta omständigheter. Vi använder den inte i bilen, inte vid matbordet, inte någon annanstans än hemma  (sover vi borta tar vi med den såklart för lite ev. morgonkik eller Bolibompa på kvällen) och vi springer inte runt med ipadsen. Jag får paaaanik när jag ser föräldrar som tar upp ipaden på ex. restauranger eller liknande. Prata med barnen istället och gör det till en mysig utflykt som de kommer komma ihåg. Alla gör som man vill såklart men det är min åsikt haha! 

Jaja det jag skulle komma till var iaf att Lily frågade om hon fick ta ett kort på oss när vi var och kollade på Guckuskorna och till hennes förvåning så sa jag att hon fick det. "Se glad ut! Se glad ut!" ropade hon så fort hon vinklat upp telefonen mot oss och skulle trycka av. Well busted ahahaha… Är det så jag låter när jag ska ta kort på dom?!?

(null)

 Det blev grillat till middag. 

(null)

Denna bild ger mig ett sånt lyckorus. Två fantastiska pyjamatjejer som springer runt barfota i pyjamas på gräsmattan och busar tillsamman med farfarnas farfar <3 

(null)

Mina händer och naglar är fortfarande helt fucked men jag försöker dölja det så gott det går med nagellack i alla möjliga olika färger och nyanser. 

(null)

Kvällspromenaden. 
Den bästa promenaden av dom alla <3 

(null)